Palvelut

Lattia-asennus

Viidenkymmenen vuoden kokemuksella lattia-asennuksista, kaakeli- ja laattatöistä, maalauksesta, tapetoinnista, lattiahionnasta jne, Närpiön Lattia on luonnollinen valinta niille, jotka tarvitsevat apua viimeistelyssä.

Teemme kaikenlaisia projekteja pienistä kylpyhuoneista, omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, liike- ja toimistotiloihin, kouluihin, sairaaloihin ja muihiin julkisiin tiloihin.

Tule käymään tai soita niin voimme keskustella lisää projektista johon tarvitset apua.

Sisustus-suunnittelu

Olipa projektisi suuri tai pieni, rakennat uutta tai remontoit, Närpiön Lattian ja Värisilmän konsultointi- ja suunnittelupalvelut auttavat sinua toteuttamaan sen.

Sävylä ulkomaalien värisuunnittelu-palvelun avulla löydät yhdessä asiantuntijan kanssa sopivat sävyt sekä oikeat tuotteet ulkomaalauskohteeseesi. Lue lisää

Tunnetila-asiakkaana saat henkilökohtaisen sisustusneuvojan koko sisustusprojektin ajaksi. Lue lisää

Ulkomaalaus-suunnitteu

Suunnitteletko talosi ulkomaalausta? Tiedätkö missä kunnossa ulkoverhous on tai millä maalityypillä talosi on aikaisemmin maalattu? Maalitohtori auttaa sinua kaikissa maalauskysymyksissä, niissä hankalissakin.

Maalitohtori

Kosteusmittaus

Palveluihimme kuuluvat myös kosteusmittaus. Ota yhteyttä ja kysy lisää.

 

Kotiinkuljetus

Tarvitsetko apua suurempien ostosten kotiinkuljettamisessa? Kysy meiltä myymälässä, niin voimme varmasti järjestää sen sinulle.