Tjänster

Golvläggning (monteringsservice)

Med femtio års erfarenhet av golvläggning, kakel- & klinkerarbeten, målning, tapetsering, golvslipning etc. är Närpes Golv ett naturligt val för dig som behöver hjälp med ytbehandling.

Vi utför alla typer av projekt från små badrum till egnahemshus, radhus, våningshus, affärs- & kontorsutrymmen, skolor, sjukhus och övriga offentliga miljöer.

Kom in eller ring så diskuterar vi mera angående det projekt du behöver ha hjälp med.

Inredningsplanering

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, du bygger nytt eller renoverar har vi på Närpes Golv och Värisilmä konsulterings- och planeringstjänster som hjälper dig att förverkliga det.

Sävylä färgplaneringstjänsten gör det möjligt att tillsammans med en expert hitta rätt nyanser samt rätt produkter för ditt målningsprojekt. Läs mer

Med Tunnetila inredningsplaneringtjänsten får du en personlig rådgivare som hjälper dig genom hela ditt inredningsprojekt.  Läs mer

Utomhusfärgplanering

Funderar att måla utsidan av ditt hus? Vet du utomhusfärgens skick eller med vilken typ av färg ditt hus tidigare målats? Maalitohtori kommer att hjälpa dig i alla frågor som gäller målning, även de svåra frågorna.

Maalitohtori

Fuktmätning

Till våra tjänster hör också fuktmätning. Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Hemkörning

Behöver du hjälp med hemkörning av större inköp hos oss? Fråga gärna av oss i butiken så kan vi säkert ordna det åt dig.